lørdag 8. september 2007

Cizur Menor

I går hadde jeg en trivelig middag sammen med tre andre (En dame fra Sveits, en ire og en mann fra New Orleans) Vi spiste masse!! Det ble en ganske tidlig kveld i går også. Var til sengs ca 21.30.

Våknet i 6-tiden i morges, men sto ikke opp før ca 6.30. Var på veien kl 7. De første 5 km til Larrasoaña gikk greit på smale stier. Hadde planlagt å få meg frokost der, men baren var stengt pga en lokal fiesta. Noen nøtter og vann fikk holde i dag... Etter en lang tur i varmen kom jeg til Pamplona og der fant jeg i hvert fall en matbutikk, så en lunch ble kjøpt og fortært. Hadde tenkt å handle noen småting, men butikkene var sterkt preget av lørdag eller siesta (Aner ikke hva..)
Var en tur innom den store katedralen i Pamplona, den var ganske imponerende. Det var messe der da jeg var innom, men fint kor og flere prester i arbeid (En annen variant enn messen i Zubiri i går, hvor den eneste som var dere i embeds medfør var en prest..)

Bygåing er tungt for beina, så noen sightseeing ble det ikke i Pamplona, gikk ut til Cizur Menor og har fått plass på et fint herberge. Nå venter jeg bare på dagens "Menu de Peregrino" (pilegrimsmeny) (Koster vanligvis rundt 10€ for treretters middag med vin og vann)

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi følger turen din hver dag og gleder oss til å lese de interessante dagsrapportene.
God tur videre!
Mor og far